Undvik kirurgi med smärtfri skönhetsbehandling

Det ligger i människans natur att ständigt försöka motverka åldrandet. Hur raderar man de där rynkorna och linjerna som ger ett äldre och tröttare utseende? Moderna alternativ finns.

Jessica vill gärna få bort de där störande linjerna i ansiktet. Bekymmersrynkan mellan ögonbrynen har fått henne att se sur ut, även när hon inte är det. Randen mellan näsan och mungipan tycker hon skvallrar om hennes ålder. Hon har funderat på plastikkirurgi. Jessica har tillbringat många timmar på Instagram, på jakt efter inspirerande före- och efterbilder, men att lägga sig under kniven för att se yngre ut känns inte tilltalade. Istället upptäckte hon att det finns en behandling som kallas fillers. Det ger samma resultat utan att man behöver gå till en kirurg. Hon upptäckte även att botox inte är samma sak som fillers.

Hur fungerar fillers?

Till skillnad från botox, som agerar som muskelförlamare, används fillers för att fylla ut och ge volym. Detta görs genom att injicera hyaluronsyra, vilket är ett naturligt geleliknande ämne. Små mängder placeras under huden för att ge en slätare och stramare hud. Ingreppet är relativt smärtfritt och enkelt. Efter en halvtimme på en klinik kan man ha fått bort rynkor eller linjer som gjort att man ser äldre ut.

Man kan även definiera linjer och konturer för att motverka slapp hy. Många som använt behandlingen säger att de fått kommentarer som “Vad fräsch du ser ut idag!” efter en behandling. Fillers är alternativet för den som vill undvika ett kirurgiskt ingrepp och som inte vill riskera ett naturligt utseende. Läs vidare om fillers här: fillersgöteborg.se