Det sitter i håret!

Känns livet lite trist? Passa på att göra något för dig själv som förgyller din dag och räcker länge. Efter en härlig stund i frisörstolen blir du som ny, och livet återfår sitt skimmer.

En vanlig vardag bestämmer du dig för att lyxa till det: en tid hos favoritfrissan väntar. I samma ögonblick som du slår dig ner i stolen känner du hur kroppen slappnar av. Du vet att du kommer att bli ompysslad. Inför besöket har du funderat på vad du vill göra. Eller rättare sagt, du har bestämt dig för att inte fundera. Att våga säga orden: ”Du får fria händer”. Så spännande! Det kan sluta hur som helst. Men oroar dig gör du inte, du vet att din frisör är proffs på det hen gör.

Kreativa frisörer

Extra roligt blir det om din frisör älskar att lära sig nya saker – kanske har hen varit i London och plockat upp det senaste modet. Om frisören inte känner dig så väl, kan du berätta om ”do´s and don´ts”. Det vill säga om det är något du gillar speciellt mycket eller något som hen inte får göra.

Vill du ha en extra guldkant? Köp med något gott att njuta av under tiden du sitter inpackad i folie. Det gör det hela så mycket lyxigare. Några timmar senare – när det goda är uppätet och håret är stylat – glider du ut på stans gator igen. Den nya frisyren skimrar i en nyans som får människor på gatan att le gillande. Och du, du ler tillbaka. Läs mer om frisörer på denna hemsida: hairstudiouppsala.com