Skapa konst på din kropp

Vi lever i en fri värld, där alla är fria att göra vad man vill med sin kropp. Människor idag har piercingar som skapar ett mönster. Kläder som visar vem de är. Tatueringar som betyder något.

Är det något som kan fånga ens blick så är det en fin tatuering. Konstnärliga tatueringar kan täcka hela kroppen. En snygg sleeve slingrad över hela armen, såklart med ett tema. Många menar att man ska tatuera saker som betyder något för en. Det måste inte betyda något, men det är viktigt att man tänker igenom det. Med tatueringar kan man skapa en helt fantastisk konst på sin kropp. En tatuering med sin älskade häst på armen? Eller hundarnas tassavtryck längs benet. Barnets namn och handavtryck. Eller varför inte ett häftigt lejon som visar styrkan du besitter? Det finns så många alternativ.

Välj inte den billigaste

Man kan verkligen få lära sig den hårda vägen att inte välja den billigaste tatueraren. Att tatuera sig måste få kosta. Det är ju något som sitter kvar på din kropp hela livet. För att bli nöjd med tatueringen måste du gå till en duktig tatuerare. Det finns många salonger som kan utföra en bra tatuering i Stockholm. Kolla gärna på deras tidigare verk för att se om det är något för dig. En del tatuerare arbetar per timme medan andra kan ge ett fast pris. Prata med din tatuerare om vilket pris hen kan ge dig. Ofta kan de ge en uppskattning i förväg om vad summan kommer bli.